- نویسنده : فیکس فایل
- بازدید : 83 مشاهده
رضایت کاربران از دانلود فایل
پیشنهاد
3213
تعداد دانلود
3429
رضایت مندی
91%
توضیحات کامل در مورد فایل
دانلود مقالات درباره موضوعات پیشرفته در فیزیولوژی ورزشی بصورت فایل ورد (پیشرفتهترین مباحث در فیزیولوژی ورزشی: یک مروری بر موضوعات مهم)
پژوهشگران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز امروز برای شما یک مقاله آماده درباره موضوعات پیشرفته در فیزیولوژی ورزشی برای دانلود قرار دادیم امیدواریم مورد رضایت شما عزیزان واقع شده باشد برای دیدن توضیحات بیشتر متن زیر را مطالعه فرمایید
جزییات به شرح زیر می باشد
- عنوان : موضوعات پیشرفته در فیزیولوژی ورزشی
- فرمت فایل : ورد doc ) word )
- قابلیت اجرا با نسخه های آفیس : 2013 تا آخرین نسخه
- قابلیت ویرایش بعد دانلود : دارد
- امکان پرینت گرفتن : بدون هیچ گونه مشکل در چاپ
مقاله های که در داخل فایل دانلودی قرار داده شده است
- کنترل وزن و ترکیب بدنی در 21 صفحه ورد
- فشار اکسیداتیو در 12 صفحه ورد
- آدیپوکاین ها در 6 صفحه ورد
- دیابت و مقاومت به انسولین در 10 صفحه ورد
- پوکی استخوان در 8 صفحه ورد
- کوفتگی عضلانی در 17 صفحه ورد
- خستگی مرکزی در 4 صفحه ورد
- ورزش و سیستم ایمنی در 4 صفحه ورد
قسمتی از متن انتخاب شده از داخل فایل ورد در مورد موضوعات پیشرفته در فیزیولوژی ورزشی به صورت زیر است
عنوان: پیشرفتهترین مباحث در فیزیولوژی ورزشی: یک مروری بر موضوعات مهم
چکیده:
فیزیولوژی ورزشی به عنوان یک حوزه مهم در علوم ورزشی، درک عملکرد بدن در حین و بعد از فعالیتهای ورزشی را مورد بررسی قرار میدهد. در سالهای اخیر، تحقیقات بسیاری در زمینه پیشرفتهترین مباحث فیزیولوژی ورزشی انجام شده است. در این مقاله، به بررسی برخی از موضوعات پیشرفته در فیزیولوژی ورزشی میپردازیم، از جمله کنترل وزن و ترکیب بدنی، فشار اکسیداتیو، آدیپوکاینها، دیابت و مقاومت به انسولین، پوکی استخوان، کوفتگی عضلانی، خستگی مرکزی و ورزش و سیستم ایمنی.
کنترل وزن و ترکیب بدنی:
مطالعات در این حوزه به بررسی اثر تمرینات ورزشی بر کنترل وزن و ترکیب بدنی میپردازند. فهم بهتر از تاثیر تمرینات استقامتی و مقاومتی بر متابولیسم، سوختهای انرژی، ترکیب بدنی (مثل تراکم عضلانی و درصد چربی بدن) و سلامت عمومی میتواند به بهبود عملکرد ورزشی و بهبود کیفیت زندگی کمک کند.
فشار اکسیداتیو:
فشار اکسیداتیو به تاثیرات تولید رادیکالهای آزاد در بدن و تعادل بین آنها با سیستم آنتیاکسیدانی مرتبط است. تمرین شدید و طولانی مدت میتواند باعث افزایش فشار اکسیداتیو در بدن شود که میتواند به عوارضی مانند التهاب، آسیب بافتی و افزایش خستگی عضلانی منجر شود. مطالعات اخیر به بررسی راهکارهای مداخله برای کاهش فشار اکسیداتیو و بهبود بازسازی بعد از تمرین میپردازند.
آدیپوکاینها:
آدیپوکاینها هورمونها و سایر مولکولهای تولید شده توسط بافت چربی هستند که در تنظیم متابولیسم، التهاب و سیستم ایمنی نقش دارند. تحقیقات در این حوزه به بررسی تاثیر تمرینات ورزشی بر تولید و عملآدیپوکاینها، نقش آنها در کنترل وزن، التهابات مزمن و سلامت عمومی میپردازند.
دیابت و مقاومت به انسولین:
در این حوزه، تحقیقات بر روی تاثیر تمرینات ورزشی در کنترل دیابت و بهبود مقاومت به انسولین انجام میشود. تمرینات ورزشی منظم میتواند به بهبود کنترل گلوکز خون، کاهش مقاومت به انسولین و بهبود عملکرد سیستم گلوکز حمل و نقل در بدن کمک کند.
پوکی استخوان:
مطالعات در زمینه پوکی استخوان به بررسی تاثیر تمرینات ورزشی بر تراکم استخوان و جلوگیری از افت تراکم استخوان میپردازند. تمرینات ورزشی منظم و بارگذاری مکانیکی بر استخوانها میتواند به بهبود تراکم استخوان و کاهش خطر شکستگی استخوان کمک کند.
لپتین
لپتین که یک هورمون سیری می باشد که بوسیله بافت چربی ترشح می شود (Jason et al., 2005). ژن چاقی که لپتین تولید میکند توسط ژنگ و همکاران در سال 1994 شناسایی شده است. این هورمون یک پروتئین ویژه است که اغلب بوسیله آدیپوسایتهای سفید داخل گردش خون پوشیده شده است و ممکن است یک سیگنال آوران مهم در مغز را تحریک کند(Pilcov? et al., 2003).
شناسایی یکبارهی لپتین زمینه تحقیق درباره چاقی را از طریق فراهم نمودن اولین مدرک مستقیم درگیری سیستم هورمونی در تنظیم وزن بدن بوجود آورد. پیشرفت در این زمینه در طول سالهای گذشته منجر به شناسایی جزئیات، مکانیسمها و اهداف اصلی فعالیت لپتین شده است. اگر چه مسیر قوسی ملانوکورتین درحال حاضر بهترین هدف توصیف شدهی فعالیت لپتین است؛ اکنون شواهد جدید ارائه شده برای یک سیستم نشان میدهد که لپتین در مکانهای مشخص و بواسطه مکانیسمهای متفاوت در سیستم عصبی مرکزی برای وضع تغذیه و هومئوستاز انرژی ایفای نقش میکند. به نظر میرسد که لپتین نه تنها بوسیله فراهم کردن پیامهای فیزیولوژیکی مربوط به سیری، بلکه از طریق توانایی ایجاد ارتباط عصبی و همچنین همزمان نمودن دریافت پاداش فیزیولوژیکی همراه با صرف غذا، میزان تغذیه را کنترل میکند. بر این اساس افزایش مقاومت لپتین میتواند زمینه ساز بروز چاقی باشدOswal et al., 2010)).
چاقی کمپلیانس عروق را کاهش می دهد و این کار را با ایجاد خشکی و سختی عروق در درازمدت و افزایش مقاومت در برابر جریان خون اعمال می کندCooke et al., 2002)). افزایش لپتین که در بسیاری از تحقیقات عاملی مستقل در بیماری کرونر قلب معرفی شده استMcGill et al., 2002)) و با سوء عملکرد دیوار? عروق همراه است(Cooke et al., 2002). در جوانان چاق، افزایش لپتین خون و کاهش واکنش عروق کرونری به طور هم زمان رخ می دهد که این مسئله در افراد معمولی دیده نمی شودCooke et al., 2002)). این هورمون فشار اکسیداتیو در دیوار? رگها را افزایش می دهد که باعث آسیب آنها می گردد. علاوه بر این، کلسیفه شدن سلول عروقی با افزایش لپتین مرتبط است( McGill et al., 2002; Cooke et al., 2002). به نظر می رسد آثار نامطلوب چاقی و هیپرلپتینمی بر عروق، از سنین نوجوانی شروع می شود و لپتین در نوجوانان سالم پیشرفت مشکلات عروقی را بهتراز دیگر عوامل خطر نشان می دهد. البته انسولین ناشتا و CRP هم نشانگرهای مناسبی اند McGill et al., 2002) ).
و ... برای مطالعه کامل فایل را دانلود فرمایید