فیکس فایل

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

تحقیق غده تیروئید

پنجشنبه 4 مرداد 1403
توضیحات کوتاه و لینک دانلود امروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک تحقیق آماده در موضوع غده تیروئید در فرمت فایل ورد word doc با قابلیت ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم

دانلود - Download

لیست فایل های مشابه


رضایت کاربران از دانلود فایل

پیشنهاد

3347

تعداد دانلود

3410

رضایت مندی

91%

کم متوسط زیاد

توضیحات کامل در مورد فایل

دانلود تحقیق آماده در موضوع غده تیروئید در فرمت فایل ورد word doc با قابلیت ویرایش

امروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک تحقیق آماده در موضوع غده تیروئید در فرمت فایل ورد word doc با قابلیت ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم

جزییات فایلی که دانلود خواهید کرد بصورت زیر می باشد

  • عنوان: غده تیروئید
  • فرمت: word (قابل ویرایش)
  • زبان : فارسی
  • قابلیت ویرایش : دارد
  • فرمت فایل : docx
  • تعداد صفحه : 13 صفحه
  • چاپ : بدون مشکل در پرینت گرفتن

قسمتی از متن انتخاب شده از داخل این تحقیق غده تیروئید:

غده تیروئید یک غده تحتانی است که در قسمت جلویی گردن و در بالای بخشی از ترقوه قرار دارد. این غده تیروئید هورمون‌های تیروئید را تولید می‌کند که وظیفه‌ی کنترل سطح متابولیسم بدن، رشد و توسعه فیزیکی و عملکرد سیستم عصبی را دارند.

هورمون‌های تیروئید از دو هورمون اصلی T3 (تری‌ایودوتیرونین) و T4 (تیروکسین) تشکیل شده اند که در بسیاری از فرآیندهای بدن شرکت دارند. این هورمون‌ها توسط مغز کنترل می‌شوند و سطح آنها در بدن با توجه به نیاز فیزیولوژیک و استرس‌های مختلف تنظیم می‌شود.

افزایش فعالیت غده تیروئید باعث افزایش تولید هورمون‌های تیروئید می‌شود که به علائمی مانند لاغری، افزایش تعریق، اضطراب، عصبانیت و افزایش ضربان قلب منجر می‌شود. به عنوان مثال، بیماری هایی مانند بیماری گریوز، بیماری هاشیموتو، هیپرتیروئیدیسم و تومورهای تیروئید می‌توانند باعث افزایش فعالیت غده تیروئید شوند.

در مقابل، کاهش فعالیت غده تیروئید باعث کمبود هورمون‌های تیروئید می‌شود که به علائمی مانند خستگی، گرمی، خشکی پوست، کاهش تعریق، یبوست و افزایش وزن منجر می‌شود. به عنوان مثال، بیماری‌هایی مانند هیپوتیروئیدیسم، تیرئوئیدیت و تومورهای تیروئید می‌توانند باعث کاهش فعالیت غده تیروئید شوند.

برای تشخیص بیماری‌های غده تیروئید، باید با یک متخصص غدد درمانی مشاوره کرد. از آزمایشات خون برای اندازه‌گیری سطح هورمون‌های تیروئید و سونوگرافی برای تصویربرداری غده تیروئید استفاده می‌شود. درمان بستگی به نوع بیماری و شدت آن دارد و ممکن است شامل مصرف دارو، جراحی و رژیم غذایی خاص باشد.

هورمونهای تیروئیدی
سلولهای تیروئید ، هورمون مختلف ترشح می‌کنند. تیروکسین (T4) ، تری یدوتیرونین ( T3) که معمولا هورمونهای تیروئیدی نامیده می‌شوند و کلسی تونین (Calcitonine).
جذب متابولیسم ید
وجود ید برای سنتز هورمونهای تیروئید اهمیت اساسی دارد. در حقیقت غده تیروئید مصرف کننده اصلی ید در بدن است و کمبود ید به اختلالاتی در کار تیروئید منجر می‌شود. ید توسط غذا به بدن و توسط دستگاه گوارش جذب می‌شود.

و ...برای مطالعه کامل فایل را دانلود فرمایید.

">برای دانلود کردن اینجا کلیک فرمایید



مشاهده پست مشابه : مقاله تحقیق غده تیروئید

تظرات ارسال شده